Biz sizning maxfiyligingizni hurmat qilamiz. Biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni, jumladan, ismingiz, tug'ilgan sanangiz, elektron pochta manzilingiz va parolingizni sotmaymiz yoki ulashmaymiz. Speedy Net orqali odamlarga yuboradigan xabarlaringiz shaxsiy bo'lib, boshqa odamlar yoki veb-saytlar bilan ulashilmaydi. Parolingiz bizning ma'lumotlar bazamizda shifrlangan holda saqlanadi.

Speedy Net dagi profilingiz hammaga ko'rinadi, lekin elektron pochta manzilingiz va tug'ilgan sanangiz bilan kimni ulashishni tanlashingiz mumkin. Agar siz Speedy Match ga ro'yxatdan o'tgan bo'lsangiz, Speedy Match profilingiz faqat saytda o'rnatgan sozlamalaringizga muvofiq sizga mos keladigan va siz ularni ularning sozlamalariga muvofiq moslashtiradigan odamlarga ko'rinadi. Speedy Match dagi profilingiz Google'da ko'rinmaydi va saytda ro'yxatdan o'tmagan odamlarga ko'rinmaydi.

Agar siz Speedy Net yoki Speedy Match saytlarida hisobingizni o'chirib qo'ygan bo'lsangiz, o'sha saytdagi profilingiz saytdan olib tashlanadi va siz saytdagi boshqa odamlarning qidiruv natijalarida ko'rinmaysiz. Shuni yodda tutingki, Speedy Net saytida hisobingizni o'chirish Speedy Match saytidagi hisobingizni ham avtomatik ravishda o'chirib qo'yadi. Siz faqat Speedy Match saytidagi hisobingizni o'chirib qo'yishingiz mumkin, bu holda sizning Speedy Net hisobingiz faol bo'lib qoladi. Hisobingizni o'chirib qo'ygandan so'ng, uni xohlagan vaqtda qayta faollashtirishingiz mumkin.

Agar xohlasangiz, Speedy Net hisobingizni o'chirib tashlashingiz mumkin. Speedy Net hisobingizni o'chirish Speedy Match hisobingizni ham avtomatik ravishda o'chirib tashlaydi. Speedy Net hisobingizni o'chirish uchun Speedy Net ga kiring, hisobingizni o'chiring va keyin "Akkauntni o'chirish" tugmasini bosing ("Profilni tahrirlash" menyusida). Shakldagi ma'lumotlarni to'ldiring va tasdiqlang. Iltimos, o'chirilgan hisobni tiklab bo'lmasligini unutmang. Hisobni o'chirish doimiy va qaytarib bo'lmaydigan holatdir.


Speedy